Topshop creme rødme i eftermiddagste, $ 12
Skal du være samtidig nippe med te ud af en lækker teacup, mens du bærer Topshop’s $ 12 creme rødme i eftermiddagste for fuldt ud at sætte pris på nuancerne af begge produkter?

Nej du gør ikke.

REKLAME

Det hjælper dog.

Og det hjælper ligeledes med at sætte pris på en hel del.

Topshop creme rødme i eftermiddagste
(I øvrigt, hvis du beslutter dig for at brygge en pot af Earl Grey, tager jeg min med fløde såvel som to klumper af sukker, tak.)

Jeg kan næsten ikke tro på denne smukke pink creme-til-pulver rødme er kun $ 12. Det er en total usup helt i min bog. På min uforudsigeligt kombinerede kombinerede olieagtige, såvel som ofte tørre, kinder, løfte det, det ser ud til, at $ 38 le rødme creme rødmer af Chanel, såvel som det varer lige så længe. Jeg kommer fra otte til ni timer, hvis jeg gør en mindre touchup omkring timen seks.

Med en Mac Lipglass for skala …

Eftermiddagste starter med en subtil glans, som yndefuldt overgår til en ren matneutral pink. Afslutningen er naturlig for den ekstreme, såvel som det er derfor, jeg elsker det. Det ser hverken tungt hånd eller overdrevet ud. Det skaber en sød, blød flush kompatibel med en lang række forskellige makeup udseende, fra utrolig afslappet mascara samt glans, til fuld-på fest ser ud med glitter, forfalskninger såvel som hele ni værfter. Fantastisk til piger (og fyre) i alle aldre såvel som hudtyper, samt hej! – Du kan alvorligt ikke slå den $ 12 pris.

Den langvarige Usung Heroes-serie har nogle af mine foretrukne permanente samlingsprodukter fra en række bodacious charme mærker.

For at gå til denne eftermiddagste, stop med din lokale Nordstrom eller Topshop Store (eller tjek det online).

REKLAME

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

S.s. Hav en god tirsdag, dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.