Kære fans, Venner og Felines,

Det er med et godt hjerte og en fuld tum, som jeg siger, “Succes!” Jeg er lige færdig med at hosting min allerførste Thanksgiving, og det gik meget godt.

REKLAME

På grund af planlægning af konflikter senere denne måned fejrede mine gæster og fejrede i dag. Et par af de store aktionærer af faner Cat Industries LLC deltog, såvel som min assistent Karen. Samlet set var det en intim indsamling. Masser af mad, venner og fabelagtig.

I modsætning til forudsigelserne af mange sladder blogs var der ingen champagne kastning eller b * tch-slapping. Bare et hyggeligt, behageligt måltid.

Jeg forberedte mine gæsters yndlingsfødevarer, herunder friskhøstede organiske gulerødder til floppy, min nærmeste Bunny Confidant; En græskarpai lavet fra bunden til min assistent Karen; og Purina Pro Plan våd mad og crunchies for mig selv og marmelade, den anden feline i deltagelse.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg var den mest elskværdige vært og engageret mine gæster i en række interessante emner. Jeg chattede med Karen om makeup og med floppy og marmelade om den nuværende status.

Men det var ikke alt bare arbejde tale. Vi diskuterede også vores familier, vores personlige projekter og hvad vi er mest taknemmelige for i år.

Floppy sagde, at han var taknemmelig for sin nye Hutch, en Deluxe Abode omgivet af grønt græs og snapdragons højt op i Novato Hills.

Marmalade gav tak for vores våbenhvile, fordi vi efter mange års professionelle rivalisering er nu tætte venner – så tæt, faktisk, at han endda tillader mig at spise af sin plade.

Min charmerende assistent Karen gav mig et stort kram og sagde: “Jeg er taknemmelig for dig, faner og din underlige kitty massage.”

Jeg antog, at hun henviste til, hvordan jeg laver kiks i hendes hår hver morgen kl 6:20, på prikken.

Da det var min tur, fik jeg en lille følelsesmæssig … Selvfølgelig taknemmelig for god sovs og for at have et tag over mit hoved, men jeg kunne aldrig have fået her uden min assistent. Hun henvender sig til mit behov og kan se forbi berømmelsen for at elske mig for mig.

Sidst, men ikke mindst, jeg er taknemmelig for mine fans i MBB-familien. Jeg elsker dig fra bunden af ​​min sovsfyldte tum.

Din feline ven altid,

REKLAME

Tabs.

Dette indlæg er sponsoreret af Purina Pro Plan #proplancatpartner. For information om min udstationeringspolitik, se venligst min ansvarsfraskrivelse.

Om Purina Pro Plan Cat Food

Tabs kan virke kærlige og legende og sjove og nutive fluffy og chubby og mere klemme end en kanin! – Men han er også et ravet monster. Purina Pro Plan brænder ham gennem sin travle kitty modelleringsplan.

Hvis din feline ven også stræber efter at kitty modellering storhed, prøv Purina Pro Plan. Deres brede udvalg af tørre og våde kattefoder og snacks, der udelukkende sælges på PET-specialbutikker, kommer i tre unikke næringsplatforme – Nyd, Finesse og fokus – med hver designet til at give avanceret ernæring til at hjælpe med at bringe superstjerne ud i din kat. For mere information, besøg www.proplan.com, og følg Purina Pro Plan Cat på Twitter @ Proplancat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.