ved hjælp af Milani Bagt Blush i Luminoso
Den langvarige usunne Heroes-serie lige her på Makeup samt Beauty Blog har et par af vores all-time foretrukne langsigtede samlingsprodukter.

Rødme var den sidste, seneste klassificering af makeup jeg kom ind, da jeg er virkelig retfærdig, såvel som jeg ville sige, at min hud tone er generelt mere neutral, jeg får stadig rosenrødt. Da jeg troede på, at stiftelsens punkt var at udjævne din hudtone, såvel som at få rosenrød spiller ind i det, jeg antages, at jeg lige har fundet sted, at rødme var en slags modsigelse såvel som ville arbejde imod min indsats.

Så jeg rockede en blegede aftale i lang tid. Så godt, jeg opdagede Luminoso.

REKLAME

Jeg er helt sikker på, at det var den allerførste rødme, jeg nogensinde har prøvet, såvel som hvad en god mulighed var det. Det er ikke bare rosa, såvel som det er ikke bare fersken. Jeg har lyst til, at det er den farve, der var meningen at være der, som dens opdagede et hus på mit ansigt.

Milani’s bagt rødme er vidunderlige, såvel som de er ikke bare gode til omkostningerne (omkring 7 bucks). De er store over hele linjen.

Jeg har lyst til Luminoso, især er typen af ​​en one-stop shop. Det er ikke mat, såvel som det er ikke overdrevent sparkly. Det er bare en sund peachy glød med en lille såvel som ekstremt fint hvid / guld glød.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg tror, ​​det ser fænomenalt med, som en virkelig perfekt base ned, en stærk pande, tonsvis af mascara, såvel som en traditionel rød læbe. Luminoso ligesom bringer alt sammen.

Bolder læbestift nuancer vasker dig helt øjeblikkeligt, såvel som Luminoso bringer livet tilbage i mine kinder.

Milani bagt rødme i luminoso

Det er ligeledes utroligt alsidigt. Det er som den blush ækvivalent af den perfekte læderjakke. Hvis du er tæt på min hudfarve, går det med enhver form for såvel som hvert udseende. Jeg har lyst på min hud, det er toppen farve.

REKLAME

Med det sagt, hvis du har en solid base (fundament med at forme og / eller rødme) ned, giver det dig så meget plads til Futz omkring såvel som udvikle intensitet på andre områder som dine øjne såvel som læber, eller at gøre nogle intense strobing.

En stor afsluttet base tjener som rygraden i et udseende. Når jeg er lidt usikker på min makeup, da det er noget, jeg aldrig har gjort før, med Luminoso, kan jeg være sikker på at forstå, at hvis alt andet fejler, ser jeg i det mindste min base makeup dope ud.

Tak, Luminoso! Du min boo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.