stort hår, store drømme
Det er underligt. Selvom verden omkring mig føles som om den er gået fuld på bonkers, når jeg går udenfor for vandreture med Coywolf (og vi har gået på en masse dem), synes det fremragende udendørs uinformeret af singchen i menneskelig verden.

Forår, i al sin herlighed, fortsætter med at komme.

REKLAME

Sag i punkt: En af de shillest træer i samfundet blomstrer, såvel som hun er helt gorgeous.

(Ja, hun er en lækker kvinde i mine øjne.)

Coy-Coy såvel som jeg gik til en række vandreture i går, såvel som på en af ​​dem stoppede vi ved at se vores foretrukne træ. Da vi stod under baldakin af blomster såvel som kiggede op, fløj små lyserøde kronblade omhyggeligt på mit hår, såvel som jeg følte en melodi i mit hjerte.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Tak, træ, for din motivation – makeup såvel som ellers!

For dette springtime makeup look, gjorde jeg nuancer af taupe såvel som lys lilla på lågene, med plummy kinder såvel som bløde pink læber.

Aftalen med dig gør, når du tror på chokolade chip cookies …
Nøgleprodukter i dette elastiske udseende
Feelin ‘Springy.
Hvordan jeg føler om det skøreste år nogensinde til dato.

Nøgleprodukter, der anvendes i dette udseende

Øjne: Mac Groundwork Paint Pot (Eyeshadow Base), Roam Apple Wanderess Getaway Kombination (Nude Beach såvel som fortryllet i crease, blomstrer på lågene, såvel som månelys i det indre hjørne), Mac kaffe samt last liner ( lash såvel som vandlinjer), Laura Mercier Caviar Mascara (vipper)

KINDER: NARS TRANSGRESSION (BLUSH)

Læber: Mac Oak Pencil (ydre læskekant), Mac Boldly Bare Pencil (Indvendig del af læber), Mac Oyster Woman Gloss (over alle læber)

Base: Charlotte Tilbury Magic Cream (til Prep Skin), Estee Lauder Double Wear Foundation i Honey Bronze Mixed With Mac Strobe Cream, Estee Lauder 24h Concealer, Mac Mineralize SkinFinish Natural i Golden Tan

REKLAME

Hvad ser fjeder ud i din hals af skoven?

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.