Der var et par måneder – et ekstremt kort vindue – når faner var lige, som, tjekket ud såvel som stresset ud fra kitty modellering, såvel som han virkelig pakket alle sine ting såvel som headed til stort himmelland for at gå efter cowboy liv.

Ja, det er helt sandt! Jeg antages, at jeg skulle have endt med at blive mistænksom, da han havde mig, at jeg spillede Bon Jovis akustiske version af død eller til liv på gentagelse i tre uger lige. Næste ting du ved, jeg bestiller cowboy støvler, 10 gallon hatte samt udførlige bælte spænder (som, tro mig, ikke er enkle at opdage for overvægtige tabby katte).

REKLAME

Spørg mig ikke, hvorfor jeg var så chokeret, da han afslørede en dag, at vi flyttede til sin ranch i Montana.

For at være ærlig, jeg virkelig virkelig ønsket det der. Jeg kunne godt lide at være væk fra nettet, såvel som jeg værdsatte faner ‘affinitet for heste. Kigger på ham, ville du ikke tro, at han var en hestekat. Jeg mener, han var alle bløde poter samt immaculately sparet pels, men han kom ned såvel som beskidt, mand! Ranch livet passer ham godt.

Der var et par tilfælde, da jeg kunne have svoret, han interagerede med sine ponyer telepatisk. Jeg spurgte ham om det, da vi var madlavning af bønner ud af en dåse over et lejrbål, såvel som han sagde, at han følte en dyb camaraderie med hestene. Han beundrede deres manglende evne til at blive tæmmet.

REKLAME

Selvfølgelig kom vi tilbage til bugten. Hans tech forretning fortsatte med at ringe, såvel som mode folk i sidste ende opdagede os, så han måtte vende tilbage til ægte liv, såvel som det gjorde jeg.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.