Jeg blev stadig gal som for Ya, Byredo Gypsy Water, men du er blevet midlertidigt usurped af Replica Beach Walk.

I det mindste til sommer.

REKLAME

Hvis en tur langs stranden måske i form i en krukke, ville krukken lugt som Maison Marin Margiela’s Replica Beach Walk.

Ok, ja … det gjorde ikke en hel del mening, men du forstår, hvad jeg mener. Det er lys, beachy såvel som Breezy, som Bobbi Browns strand, men noget sødere (og uden solcreme noter, som jeg ikke virkelig har noget imod, da det minder mig om stranden).

Og gør du ikke ligesom den gamle-timey Apothecary-flaske med den teksturerede etiket (det er 100% bomuld)?

Officielt har Replica Beach Walk noter af Bergamot, pink peber, citron, ylang-ylang, kokosnødemælk, heliotrope, musk, cedertræ samt benzoin (som sammenlignes med lette kamfer). Det betegnes som rent, dybt såvel som lykkeligt.

Uofficielt lugter det som din foretrukne afslappende partner sweatshirt (den manglende en knap), sand mellem dine tæer, stjålne kys under strandpromenaden, saltvand i dit hår samt teenage drømme af grænseløse sommertider såvel som nætter.

Jeg gør normalt en spritz på mit håndled samt en på min hals allerførste ting om morgenen, samt duften lingers op til aftenen.

3,4-oz. Flaske af Eau de Toilette Spray vist her er $ 125, men der er ligeledes en sød 0.34-oz. Rollerball for $ 25. Giv det en sniff en af ​​disse dage på Sephora. Det er ligeledes tilbudt online.

REKLAME

Har du været i stranden endnu i år? Jeg har endnu ikke, men snart … snart …

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.