Jeg spillede ikke den anden dag, da jeg sagde, at jeg har været alt om Nars Isolde sidst. Både det såvel som Nars Cordura (elsker dig, c !!!) har været to af mine fuldtids øjne makeup bffs i uger, såvel som selvom jeg først er kommet over denne kolde af mine såvel som ønsker at Brug meget mere makeup igen, jeg har stadig ikke tålmodigheden til at sidde stille i 45 minutter samt blande seks forskellige linser til mine fingre efterår af, ya ved?

I denne uge har jeg brugt timeren på min iPhone om morgenen for at ømme mig selv. Jeg satte det i 25 minutter, såvel som hvad jeg kan gøre i den tid, det er det, jeg ender med at bruge for dagen .

REKLAME

Før jeg selv starter, holder jeg dog alle de grundlæggende, som fundamentet, mascara samt concealer osv., I en smule boks ved siden af ​​mit skrivebord, så slår jeg ikke nogen form for tid jagt ting ned. Så sætter jeg ligeledes det øje såvel som læbe produkter, jeg planlægger at bære i nøjagtig samme boks.

Jeg kan godt lide at tilbringe løvenes andel af de 25 minutter på min øjenmakeup, så jeg vil skære på nogle ting samt bruge mindre tid på min hud, hvorfor er derfor meget mere af mine fregner kigger sammen med i disse billeder end normalt.

Her er det udseende, jeg brugte med Isolde i går til The Beauty Parlor (jeg endelig fik mit hår gjort, yay!), Da der ikke var nogen metode, skulle jeg sidde og stirrede på mig selv i spejlet hele tiden uden at der var lidt noget -Something på mit krus, lol!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Der er en fuldstændig sammenbrud af produkterne nedenfor, men dybest set blandede jeg bare Isolde’s lysere Peachy Golden Side med kobbersiden og derefter sætte det på mine låg. Derefter tilføjede jeg to varme brune i creasen – meget først en lysere brun, så en mørkere skygge for meget mere dybde. Så tilføjede jeg nogle sorte liner samt gode tilbud af vipper, før de fuldendte med neutrale peachy pink kinder såvel som læber.

REKLAME

Ikke så interessant som et shimmering smaragd miljøvenligt udseende med falske vipper samt hele sæt såvel som caboodle (bronzer, highlighter osv.), Men du forstår dog hvad? Ofte kan jeg virkelig bruge denne type makeup (mere almindeligt end ikke). Du kan ikke gå galt med daglige neutraler.

Makeup bruges i dette udseende

Brows – Metropolitan Decay Brow Beater I Dark, Anastasia Fjern pande gel

Eyeshadow – Nars Isolde (LID’er), MAC Soft Brown (Crease), MAC Sadel (lavere krølle såvel som Lower Lash Line)

LINER – MAC Smolder

Lashes – nars audacious mascara

Kinder – neutrogena sund hud rødme i 20 levende

Læber – Mac Pro Longwear Lip Pencil i OH Honey! såvel som viplify glans i spanking haute

Foundation – Mac Waterweight Foundation i NC42

Pulver – Mac mineralize SkinFinish Natural i Medium Tan

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.