overeksponeret glød Highlighter i Double Take, $ 42
Wha-wha!? Double Take! Jeg var nødt til at lave en syntetisk, da jeg så, at nars dobbelt så tæt på første gang. Det er den nye highlighter i Nars Guy Ray Holiday 2017 Color Collection.

Jeg mener, se på panden. Der er læber på det … men det er et kindprodukt? Det er lidt forvirrende, men dang, hvis det ikke er smukt, så jeg skal bare lade mig være forvirret samt vælge det, lol! Heck, jeg kan stadig endda sætte det på mine læber engang for at se, hvad der sker …

REKLAME

Den begrænsede udgave Varmt gyldne formel føles meget blød såvel som tæt – lidt som Mac i yderligere dimensionspulver, kun finere såvel som creamier. Når jeg flikker en ren på tværs af det, klamrer pulverbittene til børstehårene såvel som ikke at flyve overalt.

Ooh, Shimmery Golden Purr-Fection …

Double Take betegnes som bredt smigrende, men jeg forstår ikke det. Jeg tror, ​​det vil synge sonnets på varmere hudtoner såvel som hud, der kan håndtere meget interesse fra den frostige finish, men hvis guld bliver orange på dig, kan det forekomme her. Det kan potentielt ende med at se meget mere bronzed orange end guld siden af ​​præcis, hvor varmt det er.

Det nærmeste guld jeg har til det i min samling er MAC i yderligere dimension Skinfinish i Oh Darling. De er ligeledes pigmenteret såvel som skinnende, men åh skat er noget køligere tonet såvel som meget mere gul end dobbelt tage, som ser varmere ud såvel som har en knap-der fersken undertone.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg bruger dobbelt håndtag mine øvre kindben såvel som ned i min næse bro.
Hvis du ser på mine øvre kindben i dette billede, kan du se en lille mængde det, der fester med mine fine linjer, såvel som det er efter at jeg har forsøgt at bøje det ned, da jeg vælger en blødere highlighter. Så hvis du kan lide at have en Nike Swoop-stil udstråle på siden af ​​dit ansigt, pige, kan du komme der med dette i som to sekunder.

REKLAME

Nars overeksponeret glød highlighter i dobbelt tage er $ 42, såvel som en smule går langt. Panden er også ret stor, 0,22 ounces, så det burde vare dig et stykke tid. Det er tilbudt meow med hvad som helst ellers i Nars Guy Ray Holiday 2017 samling.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.