, der pryder himlen ovenfor for Estée Lauder Pure Color misundelse Vinyl Lipcolor i tvivlsom (og beder, at jeg ikke t har mad i mine tænder, omg!)
Tro det eller ej, men denne farve, jeg bruger på mine læber, er fra Estée Lauder.

Ja! Der kan man bare se? Jeg forstod ikke, at de kunne gøre video chick Great som dette, men dette er fra en ny linje af glosser kaldet de rene farve misundelse vinyl lipkolorer, som er lidt som læbestifter såvel som lidt som glans.

REKLAME

Der er kun et par nuancer ($ 32 hver), såvel som alle er lyse, så ingen nudes. Denne kaldes kontroversielt.

Jeg dunno … Måske er det tvivlsomt, da det er Estée Lauder? Da jeg tror på mærket, tror jeg på ret reserveret makeup, men i løbet af de sidste par år, har de dog gjort nogle hofte ting, såvel som de har gjort det virkelig godt. De har nogle edgy, gode ting, hvis du skriver grave i.

Dang, denne farve minder mig om patentlæder sko, hvilket kan være, hvorfor jeg kan lide det, da jeg brugte til at have et par patentlæder sko, der var nøjagtig samme farve.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg ønsker, at jeg forstod, hvad der skete for dem …

Formlen er ret tyk såvel som klæbrig, men ikke irriterende klæbrig. Det er behageligt, såvel som bare klæbrigt nok til at blive på dine læber, selvom jeg ikke ville bære det, hvis jeg skulle være på Connor Pligt – ligesom, er der ingen metode, hvis jeg også brugte hende i sin spædbarn udbyder foran Som kysse panden, da det ville være et rod såvel som at komme rundt om håret såvel som hendes hud såvel som hendes tøj.

Men hvis jeg skulle til en, der kan lide 90’erne-showet med en ven? – Så ville det være helt bærbar.

REKLAME

Og går ikke engang derhen! Af programmet kan du bære brights. Vær ikke skør sådan. Alle kan bære brights. Dette kræver ikke engang en læbe blyant. Jeg bruger bare doe-foot applikatoren, såvel som det er ikke engang svært. Jeg ville fortælle dig, om det var svært. Formlen er tyk, som er nøglen.

Pris: $ 32
Tilgængelighed: Tilbydes nu fra Estée Lauder (jeg er ikke sikker på, om det er le eller permanent)
Makeup samt skønhed blog rating: a +

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.