Du ved, hvordan du er færdig med din makeup, og du tåler dit ansigt med en makeup-indstillingsspray, det føles som bekræftelsen af ​​et godt udført arbejde?

Ligesom Spritz! tak skal du have! Belønning.

REKLAME

Jeg kan godt lide den hele erfaringsvinkel til makeup-indstillingssprayer. De forfriskende dufte og forbedret slidstyring er kun bonusser.

Mine nuværende favoritter er urbane forfalds $ 30 alle nighter og mac fix + ($ 22), men de er begge temmelig dyr. Jeg vil elske en god drugstore mulighed, hvorfor jeg har truffet en beslutning om at prøve L’oreal ufejlbarne makeup extender indstilling spray. Det er kun $ 16,99, som stadig er dyrt for apotek, men mindre end alle nighter og fix +.

L’oreal ufejlbarlig indstillingsspray ($ 16)

Desværre … og du ved, at når nogen starter en sætning med “Desværre”, er det ikke ved at gå godt, jeg bliver nødt til at forsøge at finde drugstore makeup indstilling spray nirvana.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg kontrollerede dette et par forskellige gange ved at bruge det på den ene side af mit ansigt sammen med Urban Decay er al nighter på den anden, og konsekvent, hver gang alle nighter gjorde min makeup på den side længere og ser friskere ud.

Infallible gjorde ikke frygtelig. Min makeup varede stadig længere, end det ville have, hvis jeg ikke havde brugt nogen indstillingsspray overhovedet, så det er A’ite, men jeg håbede på mere.

Jeg er heller ikke en stor fan af sprøjtedysen eller duften. Tågen kommer ud af flasken splotchy og ujævn, hvilket efterlader store dråber af produktet på mit ansigt, og det lugter lidt funky for mig … som plast og lege Doh, men jeg er meget speciel om duft og utroligt følsomt for det. sandsynligvis til en absurd grad.

REKLAME

For så vidt angår sprøjter gå, vil det gøre i en knivspids, men jeg er ikke ved at krybe over en ørken for at få den sidste flaske, hvis du ved hvad jeg mener.

Pris: $ 16.99 for en 3,4-oz. flaske
Tilgængelighed: Tilgængelig nu online og på Drugstores og Ulta
Makeup og appel blog rating: c

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.