Disse stretchy bukser tager det til næste niveau.
Hvorfor holdt jeg ikke deres anbefalinger før? Jeg burde have forstået kvinderne i min hiit klasse – de kvinder, der løfter tunge, løber hurtig såvel som skubbe mig, når jeg træder ind i fitnesscentret – ville styre mig i den ideelle retning. I mange år hørte jeg dem rave om Atleta Workout Leggings, men jeg tænkte aldrig på at få et par til mig selv, da de er som $ 100 en pop!

Super. Helt vildt. Dyrt.

REKLAME

Men … når noget er godt, såvel som jeg indikerer virkelig, virkelig godt, kan kalusen rettidige mig gå der. såvel som jeg gik absolut der.

Hvad til sidst skubbet mig over kanten var et brugte par atleta strømpebukser min kammerat Nicol gav mig. Hun lærer HIIT-klassen, jeg tager, såvel som hun opstod for at have et ekstra par, der ikke var i form hende, såvel som hun passerede dem til mig.

Første gang jeg prøvede dem – såvel som øjeblikkeligt efter, at jeg fyldte, hvad jeg måske ind i lommerne, hvoraf der er så mange – jeg begyndte at stille spørgsmålet, hvis jeg nogensinde havde brug for et par bukser igen, siden daaaaaang … de var så bløde.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Derefter bøjede jeg mig selv i spejlet for at se, om de passerede squat testen …

De gjorde absolut. Ingen underklæde kigger igennem!

Derefter brugte jeg dem til klassen såvel som måske ikke stoppe med at stirre på min booty i spejlet, da bukserne på en eller anden måde forvandlede det til J. Lo’s (#goals), lol!

Jeg behøvede ikke at trække mine bukser en gang, ikke en gang i hele klassen. Også taljen forblev op såvel som holdt i min tum-tum hele tiden, såvel som materialet forblev intakt såvel som ikke strække ud overhovedet, heller ikke, så ingen baggy knæ.

Da denne klasse blev gjort, forstod jeg det … Jeg ville være drikke “The Atleta Kool-Aid med de andre kvinder snart.

Senere den uge endte jeg med at gå til Atleta Store i Corte Madera for at få mit allerførste par, da nogen i klassen påpegede der var et salg, der sker. Jeg betroede Camo Ones up top (Yup, de er stadig på salg!).

Da jeg fortalte salgspartneren, at det var mit allerførste atleta køb, fortalte hun mig alt om deres generøse returpolitik (hvis du træner i dit tøj såvel som ikke kan lide dem, kan du stadig returnere dem med en kvittering) , så gav mig en diskonteringsrente på toppen af ​​salget for at være en ny kunde.

SØD!

REKLAME

Hvis du er i træning, eller på anden måde specifikt om dine elastiske bukser (som er jeg), tror jeg, at du vil lide disse. Jeg sparer officielt op for mit næste par.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.