eller er det bare noget med mig? Jeg dunno … Jeg tror, ​​det kan være en af ​​de ting, som du bare ikke genkender, før du virkelig kommer til det punkt, såvel som da en dag sidder du tænker på, “Jeg ønsker, at jeg havde nogen til at gå til Safeway Med mig for at få lidt stegt kylling “, men du kan ikke tro på nogen at ringe til.

Jeg mener, jer er mine venner, men det er selvfølgelig ikke som om jeg kan ringe ringe til dig midt i eftermiddagen, da en stor del af jer online halvvejs over hele landet eller halvvejs rundt om i verden. Det ville være lidt svært for dig at gå med mig til Safeway for at få lidt stegt kylling.

REKLAME

Den store ting for mig er, at jeg ikke interagerer med en stor del af mennesker uden for huset. Jeg arbejder hjemmefra, så jeg er hovedsagelig i huset. Du ved, jeg går til min træningsklasse, men det er ikke som om jeg har en social gruppe ting at gå til ugentligt eller et sæt tilfredsstillende som en bogklub.

Jeg antages, at jeg måske bliver medtaget i noget som i min by …

Ser ned på en af ​​mine foretrukne Kauai-strande, Hideaways på nordkysten, såvel som at tro på ‘Bout Life
Jeg forsøger dog at få venner, så godt som jeg har tilfredse venner med bloggen, som i sidste uge tilfreds med en af ​​de kvinder, der læser her, Shakun (Hej, Shakun!). Jeg opdagede, at vi begge online i Novato, så vi tilfredse med kaffe, såvel som det var virkelig super cool. Vi talte virkelig om dette yderst emne, hvorfor det er så svært at lave nye venner som voksen.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg mener, jeg forstår, at det ikke er ligeledes svært for alle, men jeg tror, ​​at folk generelt bare bliver virkelig travlt, travlt med deres liv, såvel som i deres metoder også, da de bliver ældre. Det er ikke det samme som det var, da du var teenager eller på college, når du hurtigt kunne bruge den ekstra time eller to til at gå til indkøbscenteret med en kompis for at hjælpe hende med at opdage en påklædning til fredag ​​aften.

I dag, med de to timer, tror jeg, min gosh! – Jeg kan rengøre mit hjem eller gøre nogen form for antal andre ting, som kravet om at blive gjort.

Jeg er en yderst social person. Jeg er ikke antisocial overhovedet, så godt jeg forstår, at det er meget bedre for mig psykologisk at have en vennekreds. Jeg har ligeledes tjekket ud forskellige studier om præcis, hvordan med kvinder, især det hjælper med at have en vennekreds.

Jeg spekulerede på, om du har kørt ind i dette problem, såvel som hvis du har, hvad er nogle ting, du har gjort for at udvide din sociale cirkel, som du har fået ældre?

REKLAME

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

S.s. tgif.

Leave a Reply

Your email address will not be published.