becca allerførste lys priming filter, $ 38
Becca Backlight Deal med Primer helt slår, såvel som jeg kan lide det så meget, at jeg altid holder en flaske på standby!

Men du ved … Jeg forstår bare ikke denne nye lilla version af det, den nye becca allerførste lette beskæftiger sig med primer ($ 38).

REKLAME

Ligesom baggrundsbelysning er det en pearly deal med primer, som du anvender før fundament for at fugte din hud samt hjælpe det ser mere lysende såvel som mindre lackluster, men hvor baggrundsbelysning er en peachy beige perle, er det allerførste lys en ren, kølig perle. tonet violet perle.

Første lys har ligeledes en citrus duft, mens baggrundsbelysning er unscented.

Jeg har testet allerførste lys i omkring en uge nu, såvel som du ved … det gør ikke noget for mig. Min hud ser mere eller mindre den nøjagtige samme, efter at jeg anvender det. Jeg formoder, at violet perle er lige så godt subtil for mig.

Becca allerførste lette primerfilter, blandet såvel som un-blended
Jeg har prøvet det selv på bare hud, under foundation, såvel som jeg har endda tilføjet det til tonet fugtighedscreme. Uanset hvordan jeg virkelig kan se en forskel.

Måske er det målrettet, såvel som jeg bare ikke målmarkedet. Bundlinjen, denne metode så godt fredelig for mig. Jeg tror, ​​jeg vil bo sammen med min prøvede-og-sande baggrundsbelysning.

Første lys får fantastiske anmeldelser, selvom. Det har i øjeblikket 4 1/2 stjerner ud af 5 på Sephora hjemmeside, så der er gode tilbud af mennesker, der kan lide det.

Hvis du er interesseret, tilbydes den nu på Becca Counters, Sephora, Ulta såvel som online. Det er $ 38 for en 1-oz. flaske.

Bruger du nogensinde baggrundsbelysning? Præcis hvordan har du det med det?

REKLAME

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

S.s. Jeg må måske ikke have googled “hvad man skal gøre, når spædbarn kaster et tantrum.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.